E quajtën “babai më i ri në Britani”, shumë vite më vonë ai tregon se si u shkatërrua jeta e tij

696
0

Disa vjet më parë, historia e Alfie Patten dhe Chantelle Steadman shpërtheu në mediat britanike. Arsyeja për këtë ishte sepse ata e kishin quajtur Alfien babai më i ri në Britani pasi ai ishte vetëm 12 vjeç kur spekulohej se kishte lindur një fëmijë me Chantelle. Kishte një vëzhgim intensiv të mediave në Mbretërinë e Bashkuar për shkak të kësaj historie që bënte tituj si sulmonin prindërit e fëmijëve për shkak se nuk i edukonin siç duhet dhe nuk i mbanin nën kontroll,

Alfie ishte padyshim i paaftë të lindte një fëmijë, pasi ai ishte ende një fëmijë, por ai ishte i bindur se ai ishte babai dhe ai do të kujdeset për fëmijën Maisie sa më mirë që mundi. Alfie mbante foshnjën e porsalindur Maisie kur ishte 13 vjeç më 2009. Një kohë pasi fëmija lindi, dolën dy djem në media duke pohuar se ata ishin baballarët e vërtetë të fëmijës dhe jo Alfie. U krye një test i ADN-së dhe sigurisht se fëmija nuk i përkiste Alfies. Konsensusi i përgjithshëm nga publiku ishte se kjo ishte vetëm një mashtrim në mënyrë që të qumështonte historinë për aq sa familjet mund të fitonin fitim.

Një mik i ngushtë i prindërve të Chantelles, tha: “Ata e dinin se Alfie ishte një histori e padëgjuar.” Alfie është ende i përhumbur nga e kaluara e tij, por po përpiqet ta mbajë atë prapa tij për mirë. Këto seri të vendimeve egoiste dhe të dobëta, i kanë grabitur këta fëmijë nga fëmijëria e tyre. Alfie tha se i gjithë incidenti kishte “shkatërruar” jetën e tij pasi tha: “Kudo që shkoja, njerëzit më njihnin edhe pse nuk isha babai i fëmijës më në fund”. “Ishte gabimi më i madh që kam bërë ndonjëherë dhe më ka prekur,

E lash shkollën, dhe unë kurrë nuk kam punuar. Unë nuk mund ta imagjinoj se sa e vështirë do të ishte nëse do të isha edhe babai “, tha Alfie në një intervistë. “Nuk mund të përballoja të bëja asgjë. Unë nuk mund të shkoj në shkollë. Mendova se bota ime kishte mbaruar. As nuk mund të gjej asnjë punë në një dyqan. Gjithçka që bëj është të rri në shtëpi duke parë TV apo duke luajtur futboll në rrugë. “Këta fëmijë nuk e kanë idenë se çfarë i pret ata. Unë vetëm shpresoj se ata të kenë familjen mbështetëse. Unë me të vërtetë shpresoj se ata janë në gjendje të përballojnë. “Edhe pse më vjen keq për atë që ndodhi, jam i lumtur që nuk jam baba tani që me të vërtetë e kuptoj, “i tha Alfie.

Burimi: en.goodtimes.my
©ra.com/a.c./