E ofendoi rende, Jul Deda i kthehet Meri Shehut: Mos e zgjate shume..

17648
0

Astrologia Meri Shehu dhe Jul Deda kane pasur nje debat mes njeri tjetrit ne diten e pare te BBV

Shehu ka bere shaka me emrin e Dedes, duke e therritur Lesh Deda, nderkohe aktori nuk e ka pritur aspak mire dhe i eshte kthyer mos ta zgjase shume..