E fundit/ 5 mijë euro për çdo emigrant që kthehet në Shqipëri dhe hap biznes

1919
0

Ministrja e Financave, Anila Denaj, tha diten e sotme se në ‘Planin e Veprimit’ Partia Socialiste synon mbështetje edhe më të madhe për biznesin. Ajo premtoi se do të jepet 5 mijë grant për çdo emigrant të kthyer që hap biznes në Shqipëri transmeton shqiptari.net

” Në do të japim 5 mijë euro grant për çdo emigrant të kthyer që hap biznes në Shqipëri. Shqipëria 2030 është Shqipëria e sipërmarrjes shqiptare, ajo e prodhimeve ‘Made in Albania’. Shqipëria 2030 është Shqipëria e të rinjve”, ishin fjalet e ministres Denaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.