E besoni? Shkroi emrin e djalit që donte në urban, vajzës i ndodh ajo që s’e priste kurrë

454
0

Të lodhur nga mesazhet e vazhdueshme e mirëmbajtjes së urbanëve, kompania e Transportit Urban në Meksikë, vendosi të bëjë publik mesazhin që një vajzë e quajtur Gaby, nuk e mendoi kurrë se për shkak të deklaratës së dashurisë do merrte një paralajmërim dhe do shndërrohej në personazhin qesharak në Facebook.

“Hector të dua! Nga Gaby”, shkruante vajza në sedilje, pa e ditur se kompania do ta shndërronte në të famshme.

Menjëherë pas kësaj ata e kanë fotografuar dhe postuar rastin në rrjet për të paralajmëruar se kush do të bëjë diçka të tillë do të “fëlliqet”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.