E bënte gjumin çdo natë me gjarpërin e saj, shokohet pas vizitës te mjeku

902
0

Kafshët shtëpiake janë shpesh pjestarët më të ngushtë në familje, dhe të apasionuarit e tyre i duan pranë në çdo moment.

Shpesh të gjithë pronarët e kafshëve nuk e marrin parasysh rrezikun që mund tu shfaqet nga prania e tyre.

Një grua e mori këtë mësim në një mënyrë të vështirë kur ajo la gjarprin që të kalojë natën në shtratin e saj.

Gjarpri i llojit “Python” fjeti me gruan në fjalë për çdo natë në shtratin e saj.

Gjarpri shpesh pozicionohej përgjatë gjithë trupit të saj, duke u shtriqur që nga koka deri tek gishtërinjtë e këmbëve të saj.

Gjatë një kohe kafsha papritmas ndaloi se ngrëni, pronarja e tij e mori dhe e dërgoi për në veterinari për të parë se çfarë nuk shkonte me kafshën e saj “Besnike”.

Veterinari i jep asaj lajmin shokues se gjarpri ndaloi së ngrëni për arsye se po përgatiste stomakun e tij per një vakt të madh, ai po përndiqte të zonjën.

Vizita te veterineri i shpëtoi jetën gruas.