Duket gur i rëndomtë, por nëse ju bie në dorë jeni fatlum, këtij burri i ndryshoi komplet jetën

695
0

Një gurë i gjetur në rrugë do t’i ndryshonte tërësisht jetën një burri nga Tajvani.

Ai e gjeti atë në anë të rrugës duke ecur dhe duke kuptuar se ishte një gurë i veçantë e dërgoi tek një mjeshtër i gurëve të çmuar.

Ai zbuloi se bëhej fjalë për një smerald të shtrenjtë, përcjell.

Guri, në dukje pa vlerë, tani është rreth 500 mijë dollar dhe i ka ndryshuar komplet jetën pronarit të ri.

Ngjarja të tilla ndodhin një në disa milion, megjithatë është momenti që të fillojmë të tregohemi të kujdesshëm se çfarë shohim rrugës.