Doktori dëgjon gruan shtatzënë të bërtasë dhe kërcen për të kapur të porsalindurin që …

456
0

Dr Heilbron dëgjoi zërin e një gruaje shtatzënë duke ulëritur në dhimbje dhe pastaj vrapoi furishëm.

Ashtu si një superhero, mjeku e dinte se çfarë do të ndodhte dhe tmerri i mundshëm nëse nuk do të ishte ndonjë në këmbët e gruas, kështu që ai kërceu dhe mori foshnjën në krahë sapo lindi.

Të gjithë mjekët dhe infermierët qëndronin të tronditur nga mjeku që mbajti foshnjën.

Ai kishte mbyllur ditën e tij të punës dhe kishte veshur një këmishë të bukur me mëngë të shkurtra, pantallona të hekurosura dhe këpucë të oksfordit në kohën e kapjes së pabesueshme!

“Kështu është një mjek i urgjencës, i veshur me kujdes, i mbuluar me jashteqitje njerëzpre “, thotë Dr. Heilbron. “një doktor duhet të bëjë në çdo kohë doktorin.”

Burimi: healthy-holistic-living.com
©day10gjera.com/a.c