Do shpërtheni në lot nga e qeshura/ Biseda e shqiptarit me të dashurën angleze është epike!! (Video)

2748
0

Do shpërtheni në lot nga e qeshura/ Biseda e shqiptarit me të dashurën angleze është epike!!
Dihet që Anglia është ndër vendet që josh më së shumti shqiptarët, dhe për të marrë letrat shpesh ‘kapin’ ndonjë vajzë angleze.
Pak më poshtë në video të shihni se si një shqiptar ‘mundohet’ të flasë me një vajzë angleze të cilën po shkon ta takojë.
Bëhuni gati të mbani barkun me dorë, se anglishtja e tij do ju shkrijë së qeshuri.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: