Do marin rrogë bonus/ Qeveria merr vendimin e bukur, miratohet ligji për…

418
0

Edi Rama ka zbuluar vendimin e qeverisë gjatë mandatit të tretë.
Kryeministri deklaroi se ligji i ri do të jetë një ndihmë financiare (pension) për fëmijët e mjekëve dhe infermierëve që kanë humbur jetën prej pandemisë.

 
“Ne miratojmë ligjin e ri për dhënë lekë (pension të veçantë) fëmijëve të mjekëve që humbën jetën prej koov1d. Derisa të bëhen 18-vjeç do të përkujdeset qeveria për këta femijë që kanë mbetur jetimë”, tha Rama në vendimin e qeverisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.