Dje pinë kafe ne Prishtinë, sot 40 kosovare me emrin Saranda nisen për Sarandë

789
0

Ditë më parë i kemi parë se si 15 vajza me emrin Sarandë, kanë pirë kafe bashkë në Prishtinë

Nderkohë sot, numri i Sarandave është shtuar dhe është bërë 40.

40 vajzat me emra e njejtë janë nisur sot për në qytetin e Sarandës në Shqipëri, ku pritet të mbahet një aktivitet për nderë të 10 vjetorit të pavarësisë.

Ky është një kuriozitet i rrallë që është parë në Kosovë ku mblidhen të gjithë me të njejtin emër.