Djaloshi vizatoi diçka në asfalt dhe i la të gjithë pa fjalë

406
0

Ky  video mesazh inspirues vjen nga India dhe do t’ju bëjë që ta vlerësoni më shumë dashurinë e nënës tuaj – dhe privilegjin e të pasurit një nënë.

Ky është një filmim i shkurtër i emëruar “Chalk”, i cili u regjistrua në Indi dhe u perhap ne te gjithe boten.

Regjisori i këtij filmi ishte inspiruar nga një rast që kishte ndodhur në shtëpinë e fëmijëve në Indi, transmeton Gazeta Express.

Videoja, e publikuar në Vimeo, është bërë shpejtë hit në mediat e huaja, duke bërë që shumë përdorues të mediave sociale të emocionohen me mesazhin e videos.

Shikojeni atë: