Djali në restorant i tha nënës së re që ta pushojë fëmijën së qari, por babai i tij bëri diçka që e la atë pa fjalë

605
0

Disa njerëz nuk kanë durim ose tolerancë. Po, ne të gjithë kërkojmë një moment paqeje, disa kohë për veten me familjen ose miqtë. Ushqimi mund të plotësojë atë nevojë për mbushjen e barit tonë dhe për të na dhënë atë kohë private.

Nënat me foshnje të vogla kanë nevojë për një kohë të veçantë. Ata kanë çdo të drejtë të ulen në tryezë me të vegjlit e tyre dhe të relaksohen. Për Lucy Hatami, ajo ishte duke u përpjekur për të shijuar mëngjesin e saj kur foshnja e saj 8-muajsh filloi të qante. Kjo do të ndodhte. Lucy rrallë del me djalin e saj, sepse ajo është e shqetësuar se kjo gjë do të ndodhte.

Sigurisht, është e turpshme kur foshnjat qajnë dhe zemërohen, por kjo është ajo që fëmijët bëjnë. Mjerisht, disa vende kanë ndaluar foshnjat e qara nga qendrat e tyre, sepse ata konsiderohen si përçarës ndaj klientëve.

Ndërsa hante mëngjes me babain e tij, një djalë i ri tha diçka që i dha atij një goditje për veshët e tij dhe një flasin mirë për nga pops tij. Gjithashtu, ai i dha atij respekt nga një nënë e mirënjohur.

Lucy shkroi për përvojën e saj në restorant. Ju mund të kuptoni ankthin dhe panikun e saj se si i biri bërtet. Të kesh dikë ngjitur në tavolinën tjetër qe vazhdon ankohet, i shton shqetësimit të saj.

“Ai moment kur je në një restorant duke u përpjekur që të hante mëngjes me djalin 8-muajshe në krahë që është duke qarë dhe një djalë tek të 20-tat në tavolinën ngjitur pëshpëriste,” Uroj që ajo ta pushoje se qari atë gjënë! ”

“Para se të mund t’i përgjigjesha, babai i tij vjen nga prapa tij, e kap për veshi dhe i thotë:” Çfarë kujton se je? Ti mendon se ke qene i përsosur? Ti ke qarë mëshume se ky femijë. ‘”
“Tani pusho se foluri, shko atje dhe kërkoi falje asaj zonje dhe ofroi ndihme per tja cuar mëngjesin ne tavoline duke qene se ajo i ka duart e saj të zëna!”

Tani shpresojme që ky djalosh i zgjuar do të të mendojë dy herë përpara se të ankohet për ndonjë foshnje që qan para babait të tij.

“Kështu që unë e mora shuplakën e mëngjesit, kreva shërbimin e kamerierit dhe e shoqerova me një kafe të bukur …” mendoi djaloshi

“Faleminderit për ata baballarë që edhe pas 20 viteve ende mbajnë mend vështirësinë e të qënit prindër të foshnjave!”

Postimi i Lucy u bë viral; u pëlqye dhe u shpernda nga mijëra nëna. Do të ishte mirë që të gjithë njerëzit të nuk kishin frikë t’i mësonin njëri-tjetrit një mësim në durim dhe respekt.

Burimi:/yposts.com/©10gjera.com