Djali i vogël mendonte se nëna e tij e ndjerë po flinte dhe ajo që tha ai do t’ju përlotë!

774
0

Fëmijët mund të jenë shumë të vegjel për të kuptuar se çfarë është vdekja. Mund të jetë e vështirë për ta që të pranojnë faktin se të dashurit e tyre papritmas nuk janë më në këtë botë sidomos kur të dashurit janë prindërit e tyre.

Gjatë kësaj faze, një person i afërt me ta duhet të tregojë mbështetje morale, dashuri dhe vëmendje për t’i ngushëlluar ata në mënyrë që ata të ndjehen të sigurt.

Në Filipine, një grua ka treguar një fotografi të një djali, nëna e te cilit sapo ka vdekur dhe e kanë futur në arkivol.

Fëmija tha diçka që do të bënte cdokend të derdhte lot.

“Mami, po ti pse nuk po vjen të flesh pranë meje?” pyeti fëmija.

Ishte zemërthyese per kedo qe ishte aty prane. Fëmija shihej gjithashtu të tërhiqte një karrige drejt arkivolit të nënës së tij të ndjerë dhe qëndroi aty për herë të fundit.

Shpresojmë që ky fëmijë gjithmonë të jetë i rrethuar me njerëz me zemër të pastër dhe të sinqertë.
/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/