Djali i Jozefina Topallit merr postin e rëndësishëm

287
0

Djali i vetem i ish kryetares se parlamentit, Jozefina Topallit, Genar Topalli është emëruar në pozicionin e Audituesit në Departamentin e Auditimit të Buxhetit të Shtetit, marrëdhëniet e punës dhe financiare.

Mësohet se Topalli e ka fituar vendin e punës në kushtet e pandemisë së COVID-19, dhe intervistën me gojë e ka zhvilluar me anë të videocall.

Pas vlerësimit të rezultateve të testimit me shkrim dhe intervistës, Topalli është shpallur fitues me 75 pikë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.