Del njoftimi, nga 1 janari WhatsApp nuk do të punojë më në këto celularë

434
0

WhatsApp është aplikacioni më i përdorur për mesazhe në të gjithë botën, por ka dhënë një lajm aspak të mirë.

Duke nisur nga 1 janari, ai nuk do të punojë më në celularët Windows.

“Nuk do të jeni më në gjendje të përdorni Whatsapp në celularët me sistem operimi Windows pas 31 dhjetorit të vitit 2019 dhe ndoshta nuk do të jetë i disponueshëm në Microsoft Store pas 1 korrikut të vitit 2020”, lexohet në njoftimin e Whatsapp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.