Dalin pamjet sekrete/ Ushtria amerikane vret një krijesë misterioze e cila po fluturonte në qiell

687
0

Ditën e sotme në rrjet është duke qarkulluar një video e cila ka hapur shumë debat dhe shumë panik në të njëjtën kohë. Aty është filmuar një krijesë të cilën e mendonim që ekzistonte vetëm në përralla, e cila po fluturonte në qiell. Ajo po ndiqej nga ushtria amerikane, dhe pas pak minutash ata arritën ta vrisnin. Personi i cili filmoi gjithçka, arriti që të kapte dhe pamje nga afër të krijesës. Ajo duket se është një dragua, por nuk jemi shumë të sigurtë, sepse informacioni bashkangjitur videos ishte i pakët. Gjykojeni vetë nëse e mendoni të vërtetë apo jo. Ndiqni videon më poshtë.