Çudira shqiptare, në Urën Vajgurore më shumë vota sesa votues

497
0

Nuk paskan fund çudirat dhe mospërputhjet e rezultateve të votimeve të djeshme.

Pas Divjakës dhe Malësisë së Madhe, edhe kandidatja socialiste e Urës Vajgurore, Juliana Memaj, rezulton të jetë shpallur fituese me shumë më shumë vota nga sa kanë votuar.

Kjo pasi sipas të dhënave të publikuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Memaj është shpallur fituese me 7666 vota.

Mirëpo nga ana tjetër hendeku është i madh, pasi pjesëmarrësit në votim janë 5900.

Kësisoj, kandidatja socialiste rezulton fituese me 1766 vota më shumë.

Të dhënat konfirmohen edhe në faqen zyrtare të KQZ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.