Cop26, Greta: ‘Është e qartë për të gjithë se është një dështim’

9
0

“Është e qartë për të gjithë se CoP26 është një dështim”. Kështu deklaroi Greta Thunberg nga skena e Glasgout, duke akuzuar liderët dhe të fuqishmit e botës se “dinë mirë” se çfarë po bëjnë: “fjalimet e mira” për të fshehur “fjalët boshe dhe bla bla bla”.

Aktivistja e re suedeze e denoncon konferencën e klimës që po zhvillohet në Skoci si ajo që ka “përjashtuar më së shumti” zërat nga poshtë, thotë se kër cënimi i ndryshimit të klimës nuk mund të trajtohet “me të njëjtat metoda” që e kanë bërë botën të përballet. ajo dhe akuzon delegatët për përdorimin e “marrëveshjeve dhe statistikave jo të plota” për të mbrojtur “biznesin dhe status quo-në”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.