Çmendet turisti në Durrës, shëtit nudo nëpër qytet, po fotografonte xhaminë ndërsa qytetarët..

196
0

Shqipëria po bëhet gjithmonë e më shumë një destinacion i preferuar për turistët nga e gjithë bota që zgjedhin të kalojnë pushimet këtu.

Megjithatë, çdo turist i shijon pushimet në mënyrën e tij dhe kështu ka bërë një prej tyre në Durrës.

Ai është parë duke shëtitur nudo në rrugët e qytetit bregdetar, i pashqetësuar aspak për pamjen e tij.

Ai është parë nga qytetarët teksa fotografonte xhaminë, apo objekte të tjera të qytetit.

Ndërkohë, pas ankesës së qytetarëve, ai është shoqëruar në polici.