Cifti del shëtitje buzë detit, papritur shikojnë një krijesë të cuditshme, i afrohen dhe habiten kur e shohin (Video)

919
0

Nje cift, Dirk dhe Lori pranë plazhit të Osa Peninsula në Kosta Rika, zbuluan një krijesë të mbuluar me qime poshte disa gureve midis shkëmbinjve përgjatë plazhit.
Kafsha ishte duke lëvizur me veshtiresi dhe duke bërë zhurmë.
Ata i hodhen nje veshtrim më të afërt dhe kuptuan se krijesa, me gjymtyrët e gjata dhe kthetra ishte në të vërtetë një e mitur, me dy këmbë!
Aty prane ishin 2 qen te humbur duke kaluar,dhe cifti i shqetësuar se qentë mund të sulmonin gjitarin e vogël, Dirk,vrapoi poshtë plazhit, zbathur.

Ndërsa Dirk iu afrua, krijesa e vogël e pambrojtur filloi të leshonte disa klithje të mprehta, të mjerueshme, që copetuan zemrën e tij.
“Përshëndetje. Unë do të të shpëtoj ty, vogelushe, “thotë Dirk në videon e shpëtimit të postuar në YouTube.
Ai e rrëmbeu gjitarin e vogel me një peshqir dhe e vendosi në një kuti.
Dirk e mori krijesën në shtëpi, ku shplau fytyren e tij nga uji i kripur.
“Ai dukej se ishte mirë dhe i lumtur që do të thahej dhe do te ishte i sigurt”, shkroi Dirk në YouTube.

Shikoni sa i bukur është, pas larjes, në foton më poshtë!

Pastaj, Dirk e mori krijesen e vogel, tashme me emrin Little Guanabana, në qendrën e shpëtimit të kafshëve në Qetësi, që ndodhet poshtë rrugës.
Javë më vonë, Dirk shkroi në Facebook, “Guanabana e vogël eshte duke u bere e mrekullueshme!”

Pasi Guanabana te ushqehet dhe te rifitoje shendetin e saj në qendrën e shpëtimit, ajo do të kthehet perseri ne boten te ciles i perket.
“Ndihem me fat që kjo krijesë e mrekullueshme preku jetën time dhe un arrita ta ndryshoja ate”, tha Dirk.
Punë e mahnitshme, Dirk! Faleminderit për shpëtimin e Guanabanës se vogel.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.