Çfarë po ndodh me monedhat e huaja? Ja si blihen dhe shiten dollari dhe euro diten e sotme

3504
0

Sot, më 02 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.8 lekë dhe shitet me 96.6 lekë.

Euro blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110.7 lekë, ndërsa në shitje me 111.5 lekë.
Paundi britanik blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 121.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71 lekë, ndërsa në shitje me 72 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: