Çfarë ndodhi sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

321
0

Euro blihet me 102.2 lekë dhe shitet 102.9 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.6 lekë, ndërsa në shitje me 105.6 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.2 lekë dhe shitet me 120.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.8 lekë, ndërsa në shitje me 71 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: