Çanit i shpëton goja: Zonë e Lirë nuk është më e lirë..

646
0

Gazetari Arjan Çani i ftuar në “360 gradë” është shprehur padashje se zona e tij e lirë nuk është më aq e lirë, deklaratë që u kap nga moderatori Artur Zheji.

Zheji kërkoi më shumë shpjegime nga Çani, por drejtuesi i “Zonë e Lirë” e devijoi bisedën dhe nuk dha më shumë shpjegime nëse emisioni i tij po censurohet.

Debati:

Arjan Çani: Zona ime e lirë nuk është më aq e lirë tashmë që po flasim.

Artur Zheji: Të lutem…

Çani: Ishte batutë, kaloje.