Çadrat me vete, rikthehet “vjeshta” ja cfarë pritet nga dita e nesërme në vendin tonë

10896
0

Sipas sinoptikanes së njohur Rezarta Xhakollari, fillimi i muajit nis me temperatura te larta por priten shira, stuhi dhe temperatura në renie.

Me poshte video me parashikimin per motin ne vendin tone..