Braktiset jugu si asnjëherë. Plazhet bosh. Shqiptarët preferojnë Turqinë dhe Greqinë

312
0

Pushuesit boshatisin plazhet e jugut. Çmimet e larta kanë bërë që ata, ose të shkojnë diku tjetër ose më mirë u bie në Greqi e Turqi.

Një fenomen i tillë po vihet re sidomos në plazhet nga Palasa deri në Sarandë.

Plazhe të tillë si ai Livadhi, Potami, Borshi, Lukova etj, thuajse janë bosh.

Sipas shifrave të analizuara nga Barometri i Ballkanit, 60% e shqiptarëve nuk e përballonin dot një javë pushime në vit, aq më tepër me çmimet në jug të vendit. Plus pastaj siguria skandal!

Pasojat shihen e nuk duan koment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.