Bonusi prej 1800 euro mbërrin: mund të kërkohet nga të gjithë dhe pa Isee

3
0

Itali/ Ndër lehtesimet aktive dhe të konfirmuara për vitin aktual, është një bonus prej 1800 eurosh, të cilin praktikisht mund ta kërkojnë të gjithë. Masa në fjalë mund të përfshihet në listën e bonuseve të njohura si bonus casa.

Kjo ben pjese tek nje sere lehtesirash që janë projektuar nga qeveria për të ndihmuar qytetarët që banojnë në Itali për të rinovuar banesat e tyre. Në fakt, aktualisht janë në fuqi shumë masa të mbështetjes së të ardhurave, të cilat, pa pasur nevojë të paraqesin ISEE, lejojnë rikuperimin e shtepive. Bonusi prej 1,800 € nuk bën përjashtim: ai mund të kërkohet pavarësisht nga të ardhurat, nga kushdo.

Behet fjale per bonus verde. Emri i bonuesit nuk i lë shumë vend imagjinatës: bonusi në fjalë, i menaxhuar dhe dhënë nga Agjencia e të Ardhurave, paguhet për të lejuar rinovimin e sipërfaqeve të gjelbra.

Në realitet, kërkesat e hyrjes nuk janë aq të vështira për t’u përmbushur, por të kesh një shtëpi me kopsht nuk mjafton. Natyrisht, në fakt, disa specifika do të duhet të respektohen. Në çdo rast, bonusi i gjelbër është gjithashtu i arritshëm me një ISEE të lartë. Në të vërtetë, ka më shumë: nuk ka nevojë të prezantoni modelin tuaj ISEE.

Megjithatë, ekziston një kërkesë themelore që duhet respektuar për të aksesuar bonusin prej 1800 euro: rinovimi i shtëpisë. Në fakt, bonus casa janë krijuar për rregullimin e ndertesave në Itali. Natyrisht, nëse nuk keni një shtëpi, nuk do të keni të drejtë për bonus. Dhe ky rregull zbatohet praktikisht për të gjitha subvencionet shtetërore që lidhen me ndërtimin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.