Bonusi i qirasë: deri në 1.200 euro. Aplikimet deri më 6 shtator

53
0

Afati i fundit për të kërkuar bonusin e qirasë përfundon më 6 shtator. Bonuset janë të rezervuara për pronarët e shtëpive që kanë ulur qiranë e paguar nga qiramarrësi.

Kontributi korrespondon me 50% të rinegocimeve në rënie dhe ka një vlerë maksimale prej 1,200 euro për secilin qiradhënës.

Bonusi sigurohet për të gjitha llojet e kontratave, si për skemat e zakonshme ashtu edhe me pagesat e kuponëve. Prona duhet të jetë e vendosur në një komunë me një tension të lartë strehimi, në komunat fqinje ose në kryeqytetet e provincave.

Bonusi është i rezervuar për kontratat në fuqi më 29 tetor 2020 dhe rinegociohet midis dhjetorit 2020 dhe dhjetorit 2021. Pronari mund të aplikojë në Agjencinë e të Ardhurave vetëm në mënyrë elektronike; bonusi do të paguhet në vitin 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.