Bonus 500 euro për internet dhe për pc: ja kush perfiton

1007
0

Pas disa ditësh, deri në «fund të shtatorit», kësti i parë i shpërblimeve do të jetë në dispozicion për blerjen e në internet dhe për huazimin falas të një PC ose tableti. Këto janë kupona me një vlerë të përgjithshme prej 500 eurosh të destinuara për familjet me të ardhurat më të ulëta (nën 20 mijë euro). Por zbritjet janë gjithashtu në proces për familjet me Isee më të lartë dhe për bizneset. Kjo u njoftua nga Ministrja e Inovacionit, Paola Pisano.

Bonuse në formën e zbritjeve nga operatorët telefonikë

Kuponat nuk janë të destinuara drejtpërdrejt për përdoruesit por për operatorët telefonikë. Përdoruesit do të marrin oferta tregtare nga keto te fundit, d.m.th. ulje për pagesat e internetit dhe PC / tabletëve. Janë 200 milion në dispozicion për këtë fazë të parë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.