Blen gjel deti per vitin e ri, shikoni se cfare gjejne brenda

187
0

Si gjithmon ne fund te vitit ne cdo vend te botes shitja e gjelave te detit eshte ne sasi te medha por ne Angli ka ndodhur nje ngajrje jo e hijshme per ate vend ku marketet kane shitur shume gjela deti per shkak te festave.

Por ne shume familje festa eshte prishur per shkak se gjeli i tyre ishte jeshil perbrenda dhe mbante nje arome te keqe.

Dhe kjo ka bere qe fetsa te prishet dhe shume qytetar britanik kane postuar fotot me gjela ne rrjetet sociale ku komentete kane qene te shumta dhe shume prej tyre gjeli i kishte qelluar me ere te keqe.

Kur ne britanin e madhe shiten gjella te till por ne vendin tone ne Shqiperi cbehet?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.