BE: Te shmangen grumbullimet dhe ceremonite fetare per Kirshtlindje

144
0

Në udhëzimet që do të publikohen të Mërkurën mbi masat anti-Covid, për Krishtlindjen, Komisioni Evropian rekomandon vlerësimin “për të mos lejuar kremtimin e meshave”.

Në veçanti, kërkohet të “konsiderojë shmangien e ceremonive fetare me tubime të mëdha, duke i zëvendësuar ato me iniciativa në internet, në TV ose në radio”, sipas asaj që mësohet nga Brukseli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.