‘Autocertificazione’ per Krishtlindje dhe Vitin e Ri, ky është formulari për ta shkarkuar dhe plotësuar

193
0

Kufizimet e koronavirusit, dokumenti të plotësohet me të gjitha të dhënat personale dhe të printohet për ta treguar atë në rast të kontrolleve gjatë lëvizjeve në ditët portokalli dhe të kuqe Shkarkoje ketu

Motivi i daljes : nevojat për punë; arsye shëndetësore; arsye të tjera të lejuara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.