Ata u deshën si të çmendur dhe pasi bënë një udhëtim romantik u ndanë. 30 vite më vonë ndodh kjo gjë që po i përlot të gjithë

695
0

Ka shumë histori të pabesueshme, por kjo është me të vërtetë e jashtëzakonshme. Çfarë mund të provoni nëse takoni një nga njerëzit më të rëndësishëm në jetën tuaj pas 30 vitesh shumë të gjata? Ne do të përpiqemi t’i përgjigjemi kësaj pyetjeje duke treguar këtë histori madhështore.

Marina dhe Ulay janë dy artistë që u takuan në vitet ’70; Të dy ranë në dashuri menjëherë dhe vendosën për të jetuar së bashku një aventurë të jashtëzakonshme: Ata udhëtuan botën dhe u argëtuan pa masë.

Dashuria e tyre ishte me të vërtetë e papërshkrueshme dhe jeta e tyre dukej se kishte marrë një kthesë të caktuar; por kjo ëndërr e mrekullueshme nuk ka arritur të bëhet realiteti që të dy kishin shpresuar dhe planifikuar, pasi për disa arsye diçka ndryshoi dhe kështu që Marina Abramovic dhe Ulay vendosen për t’i dhënë fund lidhjes së tyre në një mënyrë shumë poetike: Ata ndërmorën një udhëtim 90-ditor në Kinë dhe pastaj i thanë lamtumirë njëri-tjetrit në afërsi Murit të lashtë Kinez.

Ishte viti 2010, kur 64-vjeçarja Marina Abramovic bëri një ekspozitë në MoMA në New York. Ekspozita qëndroi e hapur për 3 muaj.

Që nga dita e parë e eventit njerëzit që e vizituan ekspozitën ishin të shumtë.

Ama në mesin e turmës ishte një person që në një moment e gjeti veten ballë për ballë me Marina Abramovic.

E çfarë ndodh më pas është e pabesueshme. Tani do të ngarkojmë videon e takimit:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.