“Artistët e kanë vëndin në skenë”Agron Llakaj rikthehet në televizion pas humbjes së bashkëshortes, prek me fjalët e tij: Ajo do të..

527
0

Moderatori Agron Llakaj eshte rikthyer ne emisionin Fake Off duke falenderuar te gjithe mbeshtetesit e tij dhe duke u shprehur se artistët vendin e kanë në skenë.

Ai gjithashtu nuk ka lënë pa përmendur edhe bashkëshorten e tij të cilën e ka përshendetur me fjalë zemre

Shikoni videon më poshtë me hyrjen që bën ai në emision..