Arti shqiptar në zi! Ndërron jetë nje tjeter artist i njohur “Mjeshtri i Madh”

942
0

Autori dhe poeti i madh shqiptar, Jorgo Papingji ka ndërruar jetë në moshën 81-vjeçari.

I dekoruar me titullin “Mjeshtër i Madh”, Papingji është i njohur për këngët e tij të shumta që morën pjesë në Festivalin e Këngës.

Papingji është autor i 5 këngëve fituese në “Festivali i Këngës”, njëri prej të cilave ka marrë pjesë edhe në Festivalin Evropian i Këngës në vitin 2014.

Jorgo Papingji ka shkruar mbi 4000 këngë.