Amerike, i ftohti ekstrem ngrin edhe ketrat..(VIDEO)

856
0

Vala të ftohtit që ka përfshirë bregun lindor të SHBA-ve, ka vënë shumë shtete në alarm duke u mbyllur është shkollat dhe institucione të ndryshme.

Se sa ftohtë mbretëron atje, e tregon edhe kjo video e regjistruar nga ky person ku shihet një ketër i ngrirë në trungun e një peme.