Ambasada sqaron rregullat për LOTARINË AMERIKANE: Duhet patjeter të përfshini edhe…

1707
0

Ambasada Amerikane ka bërë një njoftim në lidhje me proceduarat për aplikim për Llotarinë Amerikane 2022 ku sqaron se ata personi qe aplikon, duhet të përfshijë bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju.

“Nëse po aplikoni për Lotarinë Amerikane 2022, ju duhet përfshini bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju. Shihni udhëzimet e plota këtu: http://ow.ly/Afku50BFrr2 ” thuhet nder te tjera ne njoftimin e Ambasades

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.