Ambasada gjermane në Tiranë hap aplikimet: Afati i fundit 26 marsi

690
0

Ambasada gjjermane në Tiranë bën një njoftim të rëndësishëm për të gjitha ata që duan të aplikojnë për kurse verore.

Sipas këtij njoftimi, afati i fundit i aplikimi është data 26 mars.

“Rihapet aplikimi për bursë për kurse verore në Gjermani nëpërmjet programit BAYHOST++
Afati i fundit i aplikimit 26 Mars 2018!
Ky program është i pershtatshëm për të gjithë studentët që kanë mbaruar të paktën një vit studimi dhe zotërojnë të paktën nivelin B1 të gjuhës Gjermane”, sqaron ambasada gjermane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.