Akuzohet si menaxher i rrjetit, Zogu i Tiranës habit me deklaratën e tij në Polici: Vajzat ..

1225
0

Hermes Nikaj i njohur si Zogu i Tiranës, është një emër i njohur i ekranit për shkak të punës së tij në disa televizione.

Ai dyshohet se kishte rolin e menaxherit të rrjetit duke siguruar vajza dhe gra të ndryshme për klientë e tij, duke i dërguar ato në banesa ose hotele sipas kërkesave të klientëve kundrejt pagesës që shkonte nga 10.000 deri 20.000 lekë për 2 orë. 

Sipas dëshmisë së Nikajt mësohet se ai i ka mohuar akuzat edhe pas deshmive të ndryshme të dëshmitarëve

“Marrëdhëniet kryheshin me dëshirë, nuk paguhej lekë. Asgjë nuk e bënim për lek. Vajzat nuk i dërgoja unë. Ata shkonin me dëshirë . Kërkonin vetë të shkonin nëpër lokale dhe jo kundrejt pagesës. Ky nuk quhet pro stitucion.” ka thënë ‘Zogu i Tiranës’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.