Ahmetaj “dashnore” e Grida Duma “video”, çfarë kërkojnë shqiptarët për politikanët

2944
0

Interneti padyshim është një ndër shpikjet që ka ndryshuar botën, informacionin dhe vetë njeriun.

Sot media nuk është më vetëm televizori, radio e gazetat print, media sot është online, dhe çdo ditë po bëhet më e fuqishme.

Aty ku njerëzit mund të kontrollojnë dhe gjejnë lajmin e fundit ose lajmin më të “vjetër”, sigurisht të gjitha zhvillimet që kanë ndodhur në vite.

Ndërkohë ku pjesa më e madhe e njerëzve informohen online, lind pyetja, se çfarë u intereson më së shumti lexuesve shqiptar në lidhje me politikanët shqiptar.

Në galerinë më poshtë mund të shikoni kërkimet në Google për politikanët më të njohur në Shqipëri.

Nga videot erotike, dashnoret, mesazhet, pesha e gjatësia e politikanëve, të gjitha mund t’i lexoni në galerinë bashkëngjitur lajmit.

Sali Berisha

Monika Kryemadhi

Ilir Meta

Edi Rama

Eliza

 

marre nga albeu/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.