Abuzimi me pronat në bregdet, Apeli vendos për kryebashkiakun e Lezhës dhe të tjerët

319
0

Gjykata e Apelit do të vendosë sot lidhur me ankimin e Prokurorisë së Lezhës pas vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë që vendosi lirimin e shumicës së të arrestuarve për abuzimet me pronat në Lezhë, përfshi edhe kryebashkiakun Fran Frroku.

Sipas prokurorisë ka prova të mjaftueshme dhe për këtë kishte kërkuar masë tjetër sigurie ‘Arrest me burg’.

Në burg mbetën vetëm juristi i bashkise, Ardenis Haxhia dhe Enkelejd Zefi, me detyrë specialist hartograf pranë ZVRPP Lezhë, ndërkohë që u lanë në hetim në gjendje të lirë kryebashkiaku dhe një pjesë e zyrtarëve të bashkisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.