A e gjeni dot qenin e vertete? Ja cili është

1250
1

Erdhi rradha per nje kuic, nje forme e bukur argetimi dhe zbavitjeje.

Ne foton qe shihni. jane 7 qenushë por vetem njeri prej tyre eshet i vertet.
A e gjeni dot se kush eshet qeni i vertete i fshehur ne mes te qenushve loder.
Cili numer? Zbuloje pergjigjen e sakte ne foton me poshte

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.