A do te kete nje tjeter vale në vjeshtë? Flasin mjekët

375
0

Zërat se në vjeshtë do të ketë një valë të dytë me koronavirus sa vijnë dhe shtohen. Për këtë folën edhe mjekët e ftuar në Open në Top Channel.

Çfarë do të behët në vjeshtë me Covid-19?- ishte pyetja që Eni Vasili ia bëri panelistëve.

“Të gjithë po flasin se në vjeshtë mund të ketë një valë tjetër. Covid-19 është pjesë e familjes së koronavirusit. Besoj se nuk do të ketë një zhvillim më të madh se tani”- tha Brataj.

Zërat se në vjeshtë do të ketë një valë të dytë infektimi sa vijnë dhe shtohen. Për këtë folën edhe mjekët e ftuar në Open në Top Channel.

Çfarë do të behët në vjeshtë me Covid-19?- ishte pyetja që Eni Vasili ia bëri panelistëve.

“Të gjithë po flasin se në vjeshtë mund të ketë një valë tjetër. Covid-19 është pjesë e familjes së koronavirusit. Besoj se nuk do të ketë një zhvillim më të madh se tani”- tha Brataj.

Zërat se në vjeshtë do të ketë një valë të dytë infektimi sa vijnë dhe shtohen. Për këtë folën edhe mjekët e ftuar në Open në Top Channel.

Çfarë do të behët në vjeshtë me Covid-19?- ishte pyetja që Eni Vasili ia bëri panelistëve.

“Të gjithë po flasin se në vjeshtë mund të ketë një valë tjetër. Covid-19 është pjesë e familjes së koronavirusit. Besoj se nuk do të ketë një zhvillim më të madh se tani”- tha Brataj.

“Kemi një lloj eksperience deri tani me virusin. Duke pasur parasysh këtë nuk besoj se mund të ketë një valë më të fuqishme sesa kjo që kaluam”- tha Genc Sulçebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.