8 fjali qe do te largojne merzine dhe stresin

830
0

1-Më pyetën për ilaçin e dhembjes, ju përgjigja durimi.
2-Më pyetën për ilaçin e dështimit, ju përgjigja vazhdimësia.
3-Më pyetën për ilaçin e zilisë, ju përgjigja injorimi.
4-Më pyetën për ilaçin e urrejtjes, ju përgjigja dashuria.
5-Më pyetën për ilaçin e armiqësisë, ju përgjigja bamirësia.
6-Më pyetën për ilaçin e shpifjes dhe përgojimit, ju përgjigja heshtja.
7-Më pyetën për ilaçin e paditurisë, ju përgjigja dituria.
8-Më pyetën për ilaçin e së keqes, ju përgjigja bej mire.

Ndaj mos e lodh veten tende por behu i forte duke perdorur ne cdo semundje ilacin perkates.Mos humb kohen kot dhe mos e lodh veten por vazhdo rrugen tende drejt suksesit dhe miresise.