500 euro live në Instagram, Erik Fullani i mbulon sytë me para moderatores

1180
0

Erik Fullani është i njohur për publikun shqiptar, kjo si pasojë e jetës luskoze që ai bën. Njëkohësisht është edhe djali i ish-Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullanit.

Erik Fullani ka pranuar që këtë radhë të japë një intervistë ndryshe për moderatoren Dojna Mema, pikërisht bnë instagram.

Aty Fullani i është përgjigjur edhe pyetjeve që ndjekësit I kanë bërë lidhur kryesisht me rënien në peshë, menaxhimin e parave etj. Por një nga komentuesit ka shkuar pak më tutje, kur e ka pyetur: “A ke naj € 500 për me na i dhënë?”.

Dhe cila ishte përgjigja e Erikut? Nxori 500 euro nga xhepi dhe i mbuloi sytë Dojnës e cila bërtiti “OMG”.

Më I rezervuar ai është treguar për jetën private, ku për të dashurën e tij ëhstë shprehur: “Të dashurën e kam për vete, pse ta tregoj”.