“42 grade në hije” Paralajmërimi i sinoptikanes: Vapa ekstreme do të zgjasë deri ditën e..

43030
0

Sipas sinoptikanes Rezarta Xhakollari, ky i nxehtë ekstrem pritet të qëndrojë gjatë, të paktën deri fundjavën tjetër. Lageshtira do te jete e madhe, shto dhe rërën sahariane e bën më të veshtirë këtë javë.

Sipas parashikimeve afatgjata, ky i nxehte pritet të largohet pas datës 15 korrik

Per më tepër ndiqni parashikimin e plotë të sinoptikanes..