3 tërmete në vend, epiqendrat të shpërndara

386
0

Ditën e djeshme 3 lekundje tërmeti janë ndjerë në vendin tonëi, por nuk ka vend për tu shqetësuar.

Vetëm njëri prej tërmeteve është ndjerë, ndërsa dy të tjerët nuk kanë qenë aspak shqetësues.

Epiqendra e termeteve ka qëne në Durrës dhe Korçë me magnitude 2,4 3,6, dhe 2,7.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.