3 simptomat që në 85% të rasteve tregojne se jemi te prekur nga koronavirus

1134
0

Instituti i Shëndetit Publik në Britaninë e Madhe nepermjet nje deklarate i ka treguar qytetareve se cilat janë 3 simptomat kryesore, që në 85% të rasteve konfirmojnë se një njeri është i infektuar nga koronavirusi.

1-Një kollë e re dhe e vazhdueshme; kollitje për më shumë se një orë, ose të pasurit 3 episode ose më shumë kolle të vazhdueshme brenda 24 orësh.

2-Ethe, temperaturë mbi 37.8C

3-Ndryshimi i nuhatjes apo shijimit; në pjesën më të madhe nuk mund të nuhasni apo shijoni gjë, ose këto shqisa janë ndryshe nga normalisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.