14-vjeçarja u gjet e vdekur në gjumë, dhe nëna e saj gjeti diçka që të gjithë, e mbajmë shpesh në shtrat

819
0

Smartphones janë bërë pjesë e jetës tonë të përditshme. Ne i mbajmë pranë nesh në shtretërit tanë, pasi është gjëja e fundit që shohim para se të flemë dhe gjëja e parë që marrim kur zgjohemi në mëngjes.

Këtu është një histori e vërtetë për një vajzë të re që bëri pikërisht këtë.

Një nënë hyri në dhomen e vajzës se saj 14-vjeçare, dhomën e Le Thi Xoan për ta zgjuar atë në mëngjes. Ajo e thirri atë shumë herë, por ajo nuk u përgjigj. Në një gjendje paniku, prindërit e saj menjëherë e çuan vajzën e tyre pa ndjenja në spital. Kur ajo arriti mjekët i thanë se ishte tepër vonë.

Nëna ishte në një gjendje mpirjeje dhe mosbesimi, sepse vajza e saj ishte absolutisht mirë nje natë më parë. Mjeku tha se vajza e saj ishte vrare nga rryma elektrike.

Kur nena u kthye në shtëpi, shkoi drejt e në dhomën e vajzës së saj. Ajo gjeti nje kabllo të ngarkuesit të smartfonëve Xoan në shtratin e saj.Pjesa e kabllit pranë telefonit të zgjuar ishte djegur.

Sipas prindërve të Xoan, nuk ishte e pazakontë që fëmijët e tyre të ngarkonin telefonat e tyre derisa flinin.

Hetimi paraprak i policisë tregoi se Xoan besohej se kishte vene ne karikim iPhone 6 e saj për ta ngarkuar prane shtratit te saj, një praktikë që e bënte rregullisht sipas prindërve të saj.

U spekulua se ka pasur një problem me kabllon e ngarkimit,ishte nje kabllo e thyer(thuajse e keputur) dhe që kishte shkaktuar rrjedhje të tepërt gjatë gjumit të saj.

Rreziqet e mbingarkimit të telefonit tuaj me kabllo të thyera janë një kërcënim real për sigurinë e një individi. Prandaj mos e mbani telefonin tuaj afër kur i ngarkoni ato.

Ju lutemi, gjithmonë kontrolloni gjendjen e kabllove të ngarkimit të telefonit tuaj dhe sigurohuni që të blini pjesë origjinale nga prodhuesit.