10 punët më të mira në Amerikë

1616
0

Mendoni se është e pamundur të gjesh një punë nga mijera vende te reja pune, që paguan jashtëzakonisht mirë dhe që me të vërtetë do të gëzon ta bësh? Më lartë janë 10 vendet e punës më të mira në Amerikë.

Ne ndoshta do të ishim gjithashtu skeptikë, po të mos ishte raporti vjetor i 50 vendeve më të mira në Amerikë i webfaqes Glassdoor. Ne nxorrem vetem 10 prej tyre.

Për të gjetur vendet më të mira të punës në SHBA, webfaqja identifikoi karrierën me rezultatin më të lartë të përgjithshëm të punës, i cili përcaktohet duke matur tre faktorë në mënyrë të barabartë: potencialit i fitimi (paga vjetore mesatare), vlerësimi i kënaqshmërisë në punë dhe numri i vendeve të punës.

Për të marrë në konsideratë një titull pune, i eshte dashur të merrte të paktën 100 raporte pagash dhe 100 vlerësime të kënaqshmërisë për punë të ndara nga punonjësit e SHBA-ve gjatë vitit të kaluar. Numri i hapjeve të vendeve të punës për titullin e punës paraqet listat aktive të punës në webfaqen Glassdoor më 1 janar 2017.