Njihuni me 10 miliarderët më të pasur në botë qe akoma nuk kanë mbushur 30 vjeç

332
0

Nga Kylie Jenner, deri tek trashëgimtari i imobiliareve të Hong Kong-ut, Jonathan Kwok, këta 10 miliarderë vlejnë bashkë 15.9 miliardë dollare, tregon Forbs Italia.

Nga 2095 personat miliardere qe ka bota, vetëm 10 janë më pak se 30 vjeç. Nga këta vetëm tre njerëz nga ky grup janë miliarderë të bërë vetë (self-made), themeluesi i Snapchat, Evan Spiegel, John Collison i “Stripe e” dhe Kylie Jenner, e cila është edhe miliarderja më e re e të gjitha kohërave.

Më poshtë keni renditjen e 10 miliarderëve nen 30 vjec, sipas moshës, nga më i vogli te më i madhi.

  • Kylie Jenner Mosha: 22 Pasuria: $1 miliard
  • Alexandra Andresen Mosha: 23 Pasuria: $1,1 miliard
  • Katharina Andresen Mosha: 24 Pasuria: $1,1 miliard
  • Gustav Magnar Witzoe Mosha: 26 Pasuria: $2,3 miliardë
  • Elizabeth Furtwaenger Mosha: 28 Pasuria: $1,2 miliard
  • Pedro De Godoy Bueno Mosha: 29 Pasuria: $1,1 miliard
  • Evan Spiegel Mosha: 29 Pasuria: $1,9 miliard
  • John Collison Mosha: 29 Pasuria: $3,2 miliardë
  • Lisa Draexlmaier Mosha: 29 Pasuria: $1,1 miliard
  • Jonathan Kwok Mosha: 28 Pasuria: $2 miliardë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.